maanantai 23. syyskuuta 2013

Härski Cup 7 valmistautumista


Taas on vierähtänyt hetki viime päivityksestä, Porissa pidettiin edellis viikonloppuna turnaus jossa allekirjoittanutkin oli mukana.

12 hengen turnaus, 3 peliä, 600p, armoa-antamaton W/L/D pisteytys. Omista peleistä ei paljoa jäänyt kerrottavaksi jälkipolville,
Ensimmäisessä pelissä vastassa ~30 Fire Warrioria + 10 Pathfinderia, 4. vuoron wipeout
Toisessa pelissä vastassa Ookami_Tezin 2 Riptideä, peli ratkesi toisella vuorolla wraithien onnistuneeseen chargeen kun nämä söivät ensimmäisen Riptiden, toinen kaatuikin sitten vuorolla 4. missä kohtaa peli olikin oikeastaan ohi.
Ja "Finaalissa" vastaan kukas muukaan kuin Kardinaali uudenkarhealla codexilla. Grav gunit + Barrage TFC satutti destroyer lordia... Kuusi ykköstä putkeen saveihin ja look-out-sireihn, where's your god now?
Lopputuloksena 2 voittoa + 1 häviö jolla pääsin tasatilanteesta kiilaamaan toiselle sijalle.
Jaa oma listaniko?
Destroyer Lord, Sempiternal Weave, Mindshackle Scarabs
5 Warriors
5 Warriors
6 Wraiths
Annihilation Barge, Tesla Cannon

Ensi viikonloppuna olisi taas Orivedellä turnausmeininkejä, oma listani on tällä hetkellä muotoitunut tälläiseksi viime vuoden ETC-kapteeni Inoujin kanssa mietiskeltyäni:

PRIMARY DETACHMENT: Black Legion Supplement
HQ1 - Warlord : Daemon Prince, Skull of Kerngar, Last Memory of the Yuranthos, Mark of Nurgle, The Spineshiver Blade, Power Armor, Spell Familiar, +2 Mastery levels @345
Troop1: 10 Cultist @50
Troop2: 10 Cultist @50
FA1: Heldrake, Liekinheitin @170
FA2: Heldrake, Liekinheitin @170
FA3: 5 Chaos Spawns, Mark of Nurgles @180
HS1: 5 Obliterators, Mark of Nurgles, Veterans of the Long War @395 (BODYGUARD)
HS2: 3 Obliterators, Mark of Nurgles, Veterans of the Long War @237

ALLIED DETACHMENT: Chaos Daemons
HQ1: Herald of Tzeentch, Mastery Level 3, Disc of Tzeentch, Exalted Reward @150
Troop1: 11 Horrors @99
HS1: Soul Grinder, Mark of Slaanesh @150

TOTAL TOTAL: 1999

Turnauksessa on tosiaan komppina/lisäsääntönä seuraava:

"-Warlordin henkilökohtainen Bodyguard: Tässä turnauksessa Warlordille voi ottaa HQ:n bodyguard yksikön sijasta(jos on sellaista) Elitestä, HS tai fast attackista joka toimii hänen henkilökohtaisena Bodyguard yksikkönä (Warlord Ei saa poistua yksiköstä ikinä olipa Independent character tai ei) ja tämä yksikkö on myös Scoring unit. Valittu yksikkö ei saa olla Vehicle/walker/monstrous creature(tyranideille pikkuinen poikkeus, näet kohta).Mikäli Warlord näin valitsee niin yksikön maksimi koko nousee. Jos yksikön mallit ovat 1 woundin hahmoja niin hänen yksikkönsä maksimi koko nousee +4:llä. Jos yksikön mallien wound value on 2 niin yksikön maksimi koko nousee +2:lla(tyranideilla 2-3 woundin sen sijaan). Tyranidit saa mikäli warlord liittyy Carnifex yksikköön niin +1 Carnifexien määrään (eli Carnifexejä tässä yksikössä saa olla 4!).Characterit joilla on valmis bodyguard kuten Farsightilla niin sen bodyguardien määrää ei voi enempää nostaa tällä säännöllä. Mikäli tau commander ottaa Elitestä Crisis suitteja body guardeiksi niin +2 unit sizeen koskee crisis suitteja ja nämä silti saavat ottaa normaalisti droneja."


Daemon Prince piiloon viiteen obliin Black Legion kamojen kanssa, ei paha. Tähän päälle Demoneilta Grimoire ja Divination herkut, 5 assault cannonia presciencella.


Nyt edessä maalausta, paljon ja toivomistä, että posti ehtii polkea toisen heldraken ajoissa.

2 kommenttia:

  1. Saako Heavy Support Oblit olla bodyguard?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasinkin juuri tekstin kirjoittamisen jälkeen muutoksen bodyguard rulessa, ei saanut ottaa heavy supportista.

      Poista