tiistai 11. kesäkuuta 2013

WAR HEAD: Relic Quest + Librarian

Hello,

Taas on vierähtänyt hetki kun olen viimeksi kirjoittanut, noh nyt on sen aika taas.

Kävin viime kuussa Helsingissä pyörähtämässä War Headin poikien järkkäämässä Relic Quest-turnauksessa. Pelasin turnauksessa seuraavaa listaa ihan hyvällä menestyksellä:

Destroyer Lord, Mindshackle Scarabs, Sempiternal Weave
5 Necron Warriors, Night Scythe
5 Necron Warriors, Night Scythe
6 Wraiths, 1 Whip Coil
5 Wraiths
Annihilation Barge
Annihilation Barge
Annihilation Barge
Inquisitor Coteaz
10 Strike Marines, 2 Psycannon
3 Henchmen Acolytes, Bolters
Stormraven Gunship, Hurricane Bolters, Psybolt ammo

Turnaus oli launtaina, mutta menin Helsinkiin jo perjantaina, koska ajattelin että en turnaukseen kerkeäisi jos yrittäisin VR:llä lauantai aamuna, aikaisin juna olisi ollut 5min ennen turnauksen alkua Pasilan asemalla.

Pelasin perjantaina harjoitusmatsin Call To Arms 40k:n Aleksin Örkki Croneja vastaan, Aleksin lista oli jotain tämän suuntaista:

Ghazghkull Thraka
15 Lootas
30 Boyz
30 Boyz
22 Boyz
3 Big Guns
3 Big Guns
3 Big Guns
Necron Overlord
5 Necron Warriors, Night Scythe
5 Necron Warriors, Night Scythe
Aegis Defence Line

Eipä wraitheilla ollut paljoa sanottavaa kun Lootat marssivat Thrakan slow and purposefulin kanssa ja ampuivat silti BS2:lla. Peli jätti vähän huonon maun listasta kun örkkitulitus tappoi wraitheja hillittömästi ja Strike Squadikin lähti Coteazsta lukuun ottamatta ekalla vuorolla.

Pelin jälkeen lähdin Aleksin matkaan Tapiolaan punkkaamaan, Porilainen oli aivan hämillään kuinka hyvin hesassa julkiset kulkivat verrattuna Poriin..

Turnausaamuna junalla pelipaikalle ja armeija valmiiksi, yllättäen vanhat wraithit eivät kaikkea kestäneet ja näitä saikin korjailla. Sentään ilman suurempia vahinkoja.

Ekassa pelissä sain vastaani varapelaaja Nikon Chaos Daemons + Chaos Space Marines, Nikon lista taisi olla seuraava,

Great Unclean One
10 Plaguebearers
10 Plaguebearers
10 Plaguebearers
6 Plague Drones
Soul Grinder
Soul Grinder
Chaos Sorcerer
10 Cultists
15 Cultists
3 Obliterators
Heldrake

Nikolla oli siisti Forgen GUO joka heittikin mukavasti Instant Death-warlord traitin, sentään iron armia ei tullut psyykkisistä voimista. Peli sujui rennosti kärpäsiä tappaen kakkosvuoroon asti jolloin wraithien ympärille ilmestyi 2 soul grinderiä ja instant deathaava GUO. Pelissä pelattiin 3 objektiivista + kotiobjektiiveista, sain pelin lopussa grinderit puhdistettuani ja GUO:n tappaessa itsentä mindshackleihin haltuuni 2/3 objektiivia joilla voitin päätehtävän, kotiobjektiivit menivät tasan. Sain myös Slay the Warlordin, Linebreakerin ja First Bloodin. 17-3 mulle.

Toisessa pelissä sain vastaani Villen Eldar joukot,

Eldrad Ulthran
Jetbike Farseer
5 Fire Dragons, Wave Serpent
10 Guardians, Warlock
10 Storm Guardians, Wave Serpent
6 Jetbikes, Warlock
3 Jetbikes
Fire Prism
Fire Prism
3 War Walkers
Aegis Defence Line, Icarus Lascannon

Pelissä pelattiin kill pointeista + Crusadesta, pelistä ei ole paljon sanottavaa paitsi että mulla oli aika järkyttävän hyvä noppatuuri, 3 kierroksen eldar ammunta tappoi 2 wraithia ja sai Destroyer Lordin heittämään Everlivingiä, onnistuneesti. Peli päättyi 20-0 mulle 5. kierroksen alussa.

Viimeisessä pelissä pelasin finaalipöydässä relic+pyödän-neljännes skenua Ronin Tyranideja vastaan, listasta löytyi

Swarmlord
Tyrant Guard
Hive Flyrant
3 Hive Guard
3 Hive Guard
2 Zoanthrope
10 Termagants
15 Termagants
Tervigon
Tervigon
Trygon

Swarlordista olin internetseistä lukenut että on erittäin ikävä kaveri varsinkin Iron Arm voimalla, nyt sitä lähdettäisiin koittamaan. Sain kakkosvuorolla ammuttua Ronin lentävän hive tyrantin yhteen woundiin jonka seurauksena se lensi ulon kentältä, sain myös onnistuneesti Swarmlordin mindshackleihin jolloin sain vapaasti mätkiä sitä 6 wraithilla ja destroyer lordilla, tappaen sen. Tästä pelin alamäki sitten alkoikin, tervigonit tuuttasivat järkyttävästi gauntteja, Zoanthropet ja Tervigonit myös heittelivät Enfeebleä mun Destroyer Lord + Wraithi palloon, T2 wraiths, how about that? Jonka ansiosta jopa termagauntit alkoivat sattua kun saveja alkoi tulla kymmenittäin, lopputuloksena vitosvuorolla mulla oli kentällä 2 annihilation bargea, strike squad + Coteaz ja 5 warrua, hävisin relicin sekä pöydän neljännes-skenun joka johti siihen että sain pelistä 2 pistettä first blood + warlordin ansiosta.

Lopputuloksena maalauspisteiden kanssa 44/65 ja kolmas sija.

Turnaus oli ehdottomasti parhaita joissa olen käynyt, siistit teemoittain kasatut kentät, rento ilmapiiri ja siistejä armeijoita, ehodottomasti lähden uudestaankin jos vain aikataulut ja VR antavat myöden.

Kiitti War Headille siististä turnauksesta ja Aleksille yösijasta.
//Kiitos War Headille kuvista.//

Muita juttuna, sain taas yhden fikun maaleihin, turnausarmeijan lisäksi, siitä kuvaa ehkä joskus.



Fiku on siis Black Templarien High Marshal Helbrechtistä konvertoitu, maalaus onnistui mielestäni hyvin paria kohtaa lukuunottamatta jotka pitää korjailla.

Ensi kuussa pitäisi lähteä Ropeconin 40k turnaukseen pelaamaan, turnaus on ilmeisesti 1850 eli vähän isompi kuin mihin tottunut, pitääpä kehitellä jotain listaa ja blogailla siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti