maanantai 7. marraskuuta 2011

Porin Liiga: Ensimmäinen pelini, Blood Angels vs. Chaos Space Marines

Viikonloppuna tuli avattua Porin Liiga omalta osalta, vastassa oli Ookami_Tez in kaaosmariiniporukka, hänen listansa näytti tältä:
Chaos Lord
Terminator Armour, Deamon Weapon, Combi-Plasma

Chaos Terminators
3 Terminators, 2 Combi-Plasma, Combi-Melta, Terminator Champion, Reaper Autocannon, Chain Fist, Icon of Chaos Glory

Chaos Space Marines
9 Marines, 2 Flamers, Champion, Power Fist, Icon of Chaos Glory
Rhino Transport w/ Dozer Blades
Chaos Space Marines
9 Marines, Plasma Gun, Missile Launcher, Champion, Power Fist, Icon of Chaos Glory
Chaos Space Marines
9 Marines, Plasma, Melta, Champion, Power Fist, Icon of Chaos Glory
Rhino Transport w/ Dozer Blades

2 Obliterators

Land Raider
Demonic Possession, Havok Launcher, Dozer Blades, Dirge Caster

Oma listani oli se jonka laitoin blogiini jo aiemmin.

Pelimuodoksi tuli Dawn of War 5 objektiiviä, pelkäsin vähän miten trooppini pärjäävät tälläisessä pelimuodossa, tosin Ookamilla oli trooppejä vielä vähemmän, minä sentään pystyin jakamaan scoraavat trooppini (Assault Marinet ja Tactical Marinet) kahtia jolloin sain 4 scoraavaa, josta tietenkin otin hyödyn irti.

Ookami voitti aloituksen ja deposi ensin, valitsi puolen jolla ei ollut bastioneja, joka oli minulle vain etu. Chaos Mariinit muodostivat kivan letkan keskelle kenttää jolloin jouduin menemään lähes reunalle, noh onneksi on hyppyreppuja.:) Itse deposin Death companyn keskelle omaa puoltani ja toisen puoliskon assault mariineistani aivan vasempaan reunaan bastionin taakse.

Ensimmäisellä vuorolla ei mitään kummempaa käynyt, joukot tulivat molemmilta puolilta kenttää aika lailla tasaisesti ja liikkuivat kohti kahakoita, paitsi Ookamin mariinit jotka ampuivat assault mariineitani ja liikkuivat taaksepäin. Molempien terminaattorit istuivat vielä reservissä.

Toisella vuorolla sitten alkoi tapahtua, terminaattorit tulivat molemmilta reservistä, assaultoin death companylla ja sanguinary guardeilla kiinni Ookamin terminaattoreihin. Heitin omalla Librarianillani Blood Lancen yhteen Ookamin rhinoista joka räjähti ja vei mukanaan 2 mariinia. Terminaattorit vs. Sanguinary Guard + Sanguinary Priest + Death Company tappelu päättyi tällä vuorolla siihen että minulle jäi 4 Death companya ja Sanguinary Guardi joka kantoi lippua ja Ookamille Kaaos Lordi.

Haastavin kohta pelissä - fikujen sijoitus taisteluun keskelle miinakenttää.
Kolmannella vuorolla Ookami ampui Obliteraattoreillaan terminaattoreitani Plasma Cannoneilla ja osui molemmilla, tappaen kaiken muun paitsi Librarianin ja 2 storm shield terminaattoria, tosin loput menivätkin sitten flamereiden kitoihin. Vindikaattorini pääsi viimein toimiin ja ampui hajonneesta rhinosta ulos tulleet mariinit perunamuusiksi, tappaen 6/8 mariinia.
Piiri pieni pyörii...

Kuvaa kentästä sekä terminaattoreistani ennen kuin plasmacannonit lauloivat.
Sekä kuvaa kun laulu loppui..
Neljännellä vuorolla Death Company korkkasi Ookamin Land Raiderin joka oli ampunut viime vuorollaan kaikki aseensa ohi Assault Mariineistani. Ulos tulivat 10 Chaos Marinea joiden kimppuun kävinkin sitten viidennellä vuorolla, viidennen vuoron alussa Ookamilla oli 2 objektiiviä ja minulla 2.
Ookamin mariinit objektiivillä ennen kuin pakenivat ja kuolivat. Death is the only escape.
Tapoin Ookamin mariinit läheltä vapaata objektiiviä ja console datesin jäljelle jääneen assault mariinini objektiiville pitämään, sekä Death Company juoksi raivonsa perässä kohti Ookamin toista objektiiviä. Viidennen vuoron omalla puoliskollani ammuin vielä kaiken mitä sain Ookamin yhtä objektiiviä pitäneisiin 3 chaos mariiniin, tappaen tuurilla kaikki sekä vapauttaen sen. Huristin Vindicaattorillani kontestoimaan Ookamin ainutta objektiiviä ottaen lopputilanteeksi 4-0 - sekä voiton.

Pelissä opein sen että terminaattorit tarvitsevat jonkin kuljetusvaunun jos niitä haluaa pelata lähistelevinä. Toki tätä olin jo kuullut aiemminkin. Nyt sen vain viimein taisin oppia, noh ensi liigaan sitten.

Kiitos Furinjille kuvien otosta.

1 kommentti:

  1. "Pelissä opein sen että terminaattorit tarvitsevat jonkin kuljetusvaunun jos niitä haluaa pelata lähistelevinä. Toki tätä olin jo kuullut aiemminkin. Nyt sen vain viimein taisin oppia, noh ensi liigaan sitten." :D:D

    Jep, kantapään kautta on se paras oppimistulos

    VastaaPoista