lauantai 19. marraskuuta 2011

Mietteitä ja liigapelejä + uusi banneri blogiin!

Elikkäs, nyt on tullut oltua taas viikonparin ajan hiljaa. Liigapelejä on tullut pelattua kaksi lisää, toinen Imperial Guardeja vastaan voittaen Wipeout!:illa 20-0 sekä häviten samanverran örkeille.. Mutta tämä oli jo tiedossa kun Kardinaali latoi örkit pöydälle, kaiken lisäksi tuli taas ajateltua mitä teki ukoilla... Assault Marineilla ja Sanguinaryguardeilla joilla S4 11peltisiä walkereita vastaan! Mikä voisi mennäkään pieleen, paitsi kaikki.. Noh ei niistä sen enempää.

Mitäpä jos sittenkin tekisi armeijan örkeistä kun niitä on kumminkin jo jonkun verran.. Ei niitä kumminkaan kukaan hyvään hintaan osta.. Ja kiinasta saa kaikkea kivaa örkeille..

No mitäkö mietein sitten armeijaan hankkivani? Kaikkea hullua! Miksi tehdä hyvää armeijaa kun voi tehdä hauskan! Taino, ehkä örkit on kaikkea muuta kuin hauskaa vastustajalle kun on enemmän woundeja armeijassa kuin toisella puolella on peltejä..

Lista jota ajattelin tulee (jos tulee) näyttämään tältä:

Warphead
=85p
Big Mek
+KFF
+Cybork Body
=95p
10 Kommandos
+2 Burna, Nob + Power klaw, Bosspole
=170p
30 Sluggaz
+2 Big Shoota, Nob + Power Klaw, Bosspole
=230p
20 Shootaz
+2 Big Shoota, Nob + Power Klaw, Bosspole
=200p
Deff Dread
+2 Dreadnought CCW, Grot Riggerz, Armour Plates
=120p
5 Deff koptaz
+5 Rokkits, Buzzsaw
=250p
3 Kannonz
+5 Grots, 3 Ammo runts
=84p
3 Killa Kanz
+2 Grotzooka, Kustom Mega-blasta
=145p
3 Killa Kanz
+3 Big shoota
=120p
Total: 1499p


Mikäkö tästä sitten tekisi kiintoisan projektin, Deff Dread jonka tulen tekemään Dreadknightista, Kannonit, Kommandot jotka teen AOBR-nobeista, sekä Mekkikin saa hienon fikun itselleen. Poikia on kyllä vähän liikaa silti omaan makuun, mutta kaipa joku *horde* armeija on hommatta mariinien ja eldarien veljeksi.

Tulipas tässä tänään leikittyä vähän GIMPillä ja väsättyä uusi banneri, vielä kun saisi kuvia omista fikuista niin olisi mukavampi laittaa tuohon ylös edustamaan :<


Tänään voisi kyllä napata siskon kameran ja vähän kuvailla fikuja, jos jaksaa ja viitsii.

Kiitoshei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti