sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Skulls to the Asurmen's throne! Oh wait..

Eli päivä pulkassa, heräilinpäs taas tuossa 12 aikaan.. Seuraavat pari tuntia joutui maalaamaan firedragonit ja rangerit loppuun. Siitä sitten ruokaa naamaan ja nokka kohti Poria.

Päivän vastukseksi saapui Tez terminaattori kaaosarmeijalla, itse päätin ulkoiluttaa Asurmeniä ekaa kertaa, listat jotain tähän suuntaan:
CSM:
Demonirinssi siivillä
10 Terminaattoria kahdessa 5:n hengen ryhmässä
10 ja 9 hengen normimariiniporukat
sekä rhino

itselläni sen sijaan
ELDAR:
Asurmen
5 Rangeria
5 Fire Dragonia
9 Dire Avengeria
10 Guardiania Scatter laserilla
Wave Serpent
Wraithlord
War walker
(mahtuipa paljon 1k listaan O_o)

Pelimuotona objektiivit joita oli neljä ja ne muodostivat kentälle salmiakkikuvion, depona Dawn of War (Enpä olekkaan ennen pelannut, eikun hetkonen), totta kai mariinit depottavat ensin ja pistävät minut niin ahtaalle kuin mahdollista. Jouduin siis depottamaan ihan kentän laidalle, koitin vähän hakea coveria joistain aidoista, ehkä turhaan.. Heti ekalla vuorolla tuli yksi pelin hauskimmista tapauksista: Tez heittää näkökenttää (nightfight) saa 11 2D6:sta, näkyvyys raketilla jää tuuman päähän dire avengereista, voi sitä itkua ja naurua. Ekalla vuorolla ei tainnut muuta merkittävää tapahtua. Toisella vuorolla Mariinit teurastavat guardianit, kuka yllättyi? Kolmannella vuorolla Dire Avengerit bladestormaavat Demonirinssiä ja saavat JOPA kaksi sisään neljästäkymmenestä laukauksesta, jotka rinssi tottakai savettaa. Myös ensimmäinen ryhmä termareita tulee kolmannella vuorolla. Neljännellä vuorolla termarit ja wraithlord ottavat yhteen, molemmat saavat yhden woundin läpi. Viidennellä vuorolla Asurmen aloittaa teurastuksen, ensin loput mariinit jotka tappoivat loput dire avengerit (5), siitä consolidationilla lähemmäs toista mariiniryhmää, johon chargetaan seuraavalla vuorolla, palasiksi! Kuudennella vuorolla termareihin kiinni joista kuolee 3 ja viimeinen pakenee joka juostaan kiinni. Viimeisellä vuorolla Asurmen menee kiinni toiseen jäljellä olevaan termariryhmään jossa on 4 tyyppiä jäljellä, heistä kuolee kolme. Peli päättyi 0-0 objektiivien kannalla, eli tasapeliin. Jätin kaikki tylsät taistelut pois, koska olen laiska + enkä osaa kirjoittaa hyviä taistelureportteja.

Tulipas napsittua Kardinaalin ja Furinjin kameralla kuvia armeijasta:


Ovat vähän pieniä nuo ryhmäkuvat, mutta no, ei voi mitään. Kaipa noista jotain selvää saa. Itse Asurmen on hieno fiku ja maalauskin onnistui suht hyvin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se armeijalta alkaa kummasti näyttää. Vähän kun yksityiskohtia vielä hiot ja mikä tärkeintä, niin baset maaleihin ja kuntoon, niin johon alkaa olla kokonaisuutena kuosissa. Armeijaa voi sitten aina parannella eteenpäin, kun tulee sellainen olo taitojen karttuessa.

    VastaaPoista
  2. Älä puhu yksityiskohdista, tiedät mitä olen mieltä niistä. Baset on työnalla, heti wraithlordin jälkeen.

    VastaaPoista