sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Skulls to the Asurmen's throne! Oh wait..

Eli päivä pulkassa, heräilinpäs taas tuossa 12 aikaan.. Seuraavat pari tuntia joutui maalaamaan firedragonit ja rangerit loppuun. Siitä sitten ruokaa naamaan ja nokka kohti Poria.

Päivän vastukseksi saapui Tez terminaattori kaaosarmeijalla, itse päätin ulkoiluttaa Asurmeniä ekaa kertaa, listat jotain tähän suuntaan:
CSM:
Demonirinssi siivillä
10 Terminaattoria kahdessa 5:n hengen ryhmässä
10 ja 9 hengen normimariiniporukat
sekä rhino

itselläni sen sijaan
ELDAR:
Asurmen
5 Rangeria
5 Fire Dragonia
9 Dire Avengeria
10 Guardiania Scatter laserilla
Wave Serpent
Wraithlord
War walker
(mahtuipa paljon 1k listaan O_o)

Pelimuotona objektiivit joita oli neljä ja ne muodostivat kentälle salmiakkikuvion, depona Dawn of War (Enpä olekkaan ennen pelannut, eikun hetkonen), totta kai mariinit depottavat ensin ja pistävät minut niin ahtaalle kuin mahdollista. Jouduin siis depottamaan ihan kentän laidalle, koitin vähän hakea coveria joistain aidoista, ehkä turhaan.. Heti ekalla vuorolla tuli yksi pelin hauskimmista tapauksista: Tez heittää näkökenttää (nightfight) saa 11 2D6:sta, näkyvyys raketilla jää tuuman päähän dire avengereista, voi sitä itkua ja naurua. Ekalla vuorolla ei tainnut muuta merkittävää tapahtua. Toisella vuorolla Mariinit teurastavat guardianit, kuka yllättyi? Kolmannella vuorolla Dire Avengerit bladestormaavat Demonirinssiä ja saavat JOPA kaksi sisään neljästäkymmenestä laukauksesta, jotka rinssi tottakai savettaa. Myös ensimmäinen ryhmä termareita tulee kolmannella vuorolla. Neljännellä vuorolla termarit ja wraithlord ottavat yhteen, molemmat saavat yhden woundin läpi. Viidennellä vuorolla Asurmen aloittaa teurastuksen, ensin loput mariinit jotka tappoivat loput dire avengerit (5), siitä consolidationilla lähemmäs toista mariiniryhmää, johon chargetaan seuraavalla vuorolla, palasiksi! Kuudennella vuorolla termareihin kiinni joista kuolee 3 ja viimeinen pakenee joka juostaan kiinni. Viimeisellä vuorolla Asurmen menee kiinni toiseen jäljellä olevaan termariryhmään jossa on 4 tyyppiä jäljellä, heistä kuolee kolme. Peli päättyi 0-0 objektiivien kannalla, eli tasapeliin. Jätin kaikki tylsät taistelut pois, koska olen laiska + enkä osaa kirjoittaa hyviä taistelureportteja.

Tulipas napsittua Kardinaalin ja Furinjin kameralla kuvia armeijasta:


Ovat vähän pieniä nuo ryhmäkuvat, mutta no, ei voi mitään. Kaipa noista jotain selvää saa. Itse Asurmen on hieno fiku ja maalauskin onnistui suht hyvin.

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Otsikko.

Koska olen surkea otsikoiden keksimisessä, päätin jättää sen näin. Mitäs fikurintamalle kuuluu? Eldarit ovat melkein valmiita taistoon värit niskassaan, örkit ovat mustassa pohjamaalissa ja Infinity on jäänyt vähän taakse. Sunnuntaina pitäis tulla kuvat eldareista kun menen taas (toivottavasti) pelailemaan Kardinaalin ja Furinjin peliporukan kanssa. Eli mitäkö on luvassa:
Autarch
5 Dragonia
5 Direä
10 Guardiania ja pyssy
War Walker
Wave Serpent
(Wraithlord)
Toivottavasti, Wraithlordi on suluissa koska saan sen vasta sunnuntaina. Jäämme odottamaan tuloksia ^^

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Moraalinen ja pelillinen voitto

Päivä sotatappion jälkeen:
Örkit olivat korjanneet haavansa, täyttäneet deffkoptien tankit, ruoskineet grotteja tarpeeksi oli aika lähteä hakemaan planeetalla asuvan eldar-rodun Farseerin päätä joka oli aiheuttanut päänsärkyä pojille ja nobeille. Kun paikalle päästiin oli aamunkoitto (Pelin depotuksena oli Dawn Of War), samalla huomattiin vanha ohjuspatteri joka oli ilmeisesti unohdettu taistelutantereelle jonkin taistelun toimesta, sitä oli puolustettava koska klaanilta olivat muutenkin resurssit loppu. Samalla deffkoptat ilmoittivat nähneensä kaukana - siellä josta eldarit olivat saapumassa paikalle, oudon kristallin joka saattoi toimia päänsäryn lähteenä. Se oli tuhottava, ellei haluttaisi päänsäryn jatkuvan. (Kotiobjektiivit)

Eli sotaan lähdettiin listaan joka löytyy alempaa tätä blogia, Furinjin eldareiden lista puolestaan näytti jotenkin tältä:
Farseer, doomi
10(?) Guardiania scatter laserilla
2 Walkeria scatter lasereilla(?)
9 Direä exalla jolla akimbot ja bladestorm
Falcon
5 Firedragonia
Wave serpent
5 Rangeria
Night Spinner

Peli puolestaan oli liian tiukka, tiukkoja taisteluita tuli ja ruumiiden määrä oli hirveä, viimeisellä vuorolla elossa olivat:
ORKS:
Warboss 1/3 wound
Poika Nob 1/2 wound
Trukki immona
1 Nobi
3 Poikaa
2 Deffkoptaa

ELDAR:
Falcon
Kaikki dragonit
4 Pakoon juoksevaa direä
5 Rangeria

Pelin voittajaksi nousi poika nobi joka tappoi 4/5 rangerista power clawilla. Kiitokset Furinjille hyvästä pelistä.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Palataan taistelusta sotakirves takaraivossa

Raportti rintamalta:
Örkit palaavat taistelusta Herra El Capitanin Space Marine/wolfeja vastaan häviäjinä. Pelimodina oli Annihilation, joka päättyi 3-2 killpointeissa kuudennen vuoron jälkeen. Peli kusi osaltani kyllä täysin. Ei sillä että kapu ei olisi hyvin pelannut (köh köh). Örkit vaan tykkäs liikkua osaltani vähän liikaa (nimimerkillä: Shootilla meni 5 vuoroa päästä ampumaan). Killa kanit kyllä pisti termarit ihan nätisti läjään, koptat stunnas Land Speederin pariksi vuoroksi. Mutta noh, Sotapomo oli väsynyt eikä jaksanut vaivautua lähikseen..

Joukkojen liikkeitä:
Paprikat on kapun joukkoja
Siniset on killa kanit
oranssit nobei
pinkit shoota boyzit
ihme punaset on trukit joissa pojat on (tuo jossa on pallo edessä on warbossin trukki)
3 punaista palloa ovat deff koptat.
Örkkini juoksivat maratonin, vähintään. No, ensikerralla paremmin, kait.
Sentään sotasaaliksi saatiin yksi Deff Kopta, tosin menetimme Gandalffin (mitä vittua se teki örkkien leirissä?)